Hoofdcontent

Inschrijven voor Sjors Sportief & Sjors Creatief

vanaf 8 september 2023!

Sjors blijft razend populair onder de basisschooljeugd! Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Rheden kent een vliegende start. Vanaf de kick-off op 8 september kan jij je inschrijven voor de leukste activiteiten. Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

 

Laagdrempelig zonder direct te worden

Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Rheden hebben samen met haar sportverenigingen/cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjorsboekje, waarin meer dan 80 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit Rheden hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Deze is ook op de website www.rhedenontdekt.nl in te zien.

 

Meer informatie?

Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid. ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ zijn één van de instrumenten die de gemeente Rheden inzet om haar beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport en cultuur. Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Meer informatie: w.kragt@rheden.nl