Hoofdcontent

Ons team

Het Ontdek platform is een samenwerking tussen de mensen van Cultuurbedrijf Riqq en Sport in Rheden. Ontmoet de toppers die zich inzetten voor nieuw aanbod die je gewoon eens kunt proberen!

Willemien Kragt

Coördinator Ontdek Platform

Wil jij nieuw aanbod voor een doelgroep creëren of een activiteit in de spotlight zetten? Ik denk graag mee! Of ben je opzoek naar een passende activiteit? Bij mij kun je terecht voor al je vragen rondom het Ontdek platform.


Ontdekkingen van Willemien?
''Ik beoefen met veel plezier vanaf jongs af aan korfbal en van een creatieve opdracht gaat mijn hart sneller kloppen. Ik heb ontdekt dat als we gaan samenwerken we tot nog mooiere resultaten komen! 

Olga Kersten

Projectleider cultuureducatie

Cultuur en muziek verbinden met andere sectoren is mijn drijfveer. Ik zorg ervoor dat cultuur en muziek te vinden is op school of op andere openbare plekken. Samen met andere organisaties zet ik mij in zodat jij je cultureel en muzikaal kan blijven ontwikkelen. 

Ontdekkingen van Olga?
Als ik teken en met mijn handen werk kom ik tot rust en maak ik onverwachte dingen.

Rick Verdouw

Buurtsportcoach

"Jong en oud breng en houd ik met sport in beweging. Dit doe ik op school, bij de vereniging, maar ook bij jou in de wijk. Ik verbind sportaanbieders, scholen en maatschappelijke organisaties met elkaar zodat er mooie sportinitiatieven ontstaan."

 

Ontdekkingen van Rick?
"Ik heb ontdekt dat door sport mijn lichaam en geest fit blijft, mijn energie is hierdoor altijd hoog!