Hoofdcontent

Kerstvakantie activiteiten 2023

Gratis sport - en cultuuractiviteiten voor iedereen!

PERSBERICHT


Rheden, 5 december 2023 – Vervelen in de kerstvakantie is er niet meer bij want er is weer genoeg te doen voor de kinderen in de gemeente Rheden. De hele kerstvakantie zijn er sportieve, creatieve en ontdek-activiteiten waarbij de kinderen uit de gemeente Rheden gratis aan deel kunnen nemen. Een niet te missen evenement is het grootschalige voetbalfeest op woensdag 27 december in de Theothorne, waar de beroemde zaalvoetballer Koen Zitoen aanwezig zal zijn. En op 28 december wordt er een workshop 'Kleding Pimpen' gehouden onder leiding van modeontwerpster Mirte Engelhard, waarbij je van ongedragen kleding een trendy outfit kunt maken om het nieuwe jaar mee in te luiden.

 

Maar dat is nog niet alles wat er te beleven valt tijdens de kerstvakantie. Op maandag 1 januari kunnen enthousiastelingen het nieuwe jaar fris beginnen met de Familie Nieuwjaarsduik in het Biljoenbad. Voor de sportliefhebbers die niet van water houden, heeft Sport in Rheden op 3 januari een sportinstuif voor alle leeftijden georganiseerd, waarbij Uniek Sporten aanwezig zal zijn, zodat ook kinderen met een lichamelijke beperking kunnen deelnemen. En voor de jongste kinderen die niet van zwemmen, voetballen, sporten of creativiteit houden en jonger zijn dan acht jaar, is er op donderdag 4 januari een kennismaking met robotvriendjes in het dorpshuis Rheden.

 

Hoe kun je meedoen?

Alle informatie over deze vakantieactiviteiten is te vinden op de website van Rheden Ontdekt onder het kopje vakantieactiviteiten: www.rhedenontdekt.nl/. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen deel te nemen aan deze avonturen. Geef je snel op want voor enkele activiteiten is er beperkt plek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Paulus via ilse.paulus@bibliotheekveluwezoom.nl of bel naar 0644294185.