Hoofdcontent

Inloopavonden rappen en produceren met Galvano Breeveld

in Dieren

Dieren, 20 juni 2023:

Houd je van muziek, rap, hip hop en vind je het leuk om je eigen nummers te leren schrijven en op te nemen met professionele apparatuur? Dan kun je, in de zomer, elke vrijdagavond van 19.00 - 21.00 uur gratis naar de muziekstudio Rapworkshopx van Galvano aan de Rinaldostraat 6 in Dieren!

 

Je gaat met behulp van professionele rappers en beatmakers zelf aan de slag met het schrijven van rapteksten, het verzinnen van de flow en het overbrengen van de boodschap. De rapteksten worden opgenomen en vervolgens door onze producer uitgewerkt tot een kwalitatieve rap/zang nummer. Tijdens een rapworkshop kun je verschillende dingen leren, afhankelijk van het niveau en de focus van de workshop. Zo kan het je leren om teksten te schrijven, leer je je stem te gebruiken en stemtechnieken toe te passen, flow en ritme, samenwerken, optreden en cultuur en geschiedenis.

 

Wie is Galvano?

Galvano is een veelzijdige MC uit Arnhem, die al op een jonge leeftijd in aanraking kwam met muziek en op zijn 16e begon met het maken van muziek. Hij werd geïnspireerd door namen als Wu-Tang, Jay-z, Nas en Notorius B.I.G. Inmiddels heeft hij al veel muziek gemaakt en geproduceerd met bekende en onbekende rappers. Galvano heeft inmiddels zijn eigen bedrijf Rapworkshopx met een eigen studio in Dieren. Hij kan als geen ander jouw talent in de muziek ontdekken. Grijp je kans en ontdek waar jouw muzikale talent ligt!

 

Praktisch: 

De workshops vinden plaats elke vrijdagavond 7 juli tot 8 september van 19.00 - 21.00 uur bij Rapworkshopx aan de Rinaldostraat 6 in Dieren en zijn gratis toegankelijk. Meld je wel van te voren aan via: https://www.rhedenontdekt.nl/activiteit/350423/jongeren-inloopavonden-rap-en-produceren-bij-rapworkshopx-in-dieren

 

NPO zomeractiviteiten:

De gemeente Rheden organiseert ism Bibliotheek Veluwezoom, RiQQ, Sport en Rheden en Incluzio elke vakantie gratis activiteiten  in het kader van Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO). Dit programma is in het leven geroepen om de jongeren te ondersteunen en de achterstanden na de coronatijd  te verminderen (Nederlands Jeugdinstituut, 2022).  Kinderen en jongeren hebben geleden onder de coronacrisis van de afgelopen twee jaar. Dit is terug te zien in hun fysieke leefstijl, mentaal welbevinden, sociaal en schoolresultaten. Met deze activiteiten geven we alle  kinderen en jongeren de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, samen te spelen en te ontdekken waar je talenten liggen!

 

Meer informatie via Ilse Paulus ilse.paulus@bibliotheekveluwezoom.nl – 0644294185