Hoofdcontent

Gratis kinderactiviteiten in de voorjaarsvakantie

in de gemeente Rheden

Rheden, 24 januari 2024 – Voor de aankomende voorjaarsvakantie hebben wij opnieuw een uitgebreid aanbod van gratis en originele kinderactiviteiten in petto! Voor alle kinderen jonger dan 8 jaar die houden van theater, dieren, en zich graag laten schminken naar hun lievelingsdier, is het Dierencarnaval in het Dorpshuis Rheden de ideale plek! Daarnaast kunnen de jonge culinaire talenten hun kook- en bakvaardigheden laten zien tijdens de Valentijns high tea op 14 februari in De Poort in Velp. Voor de energieke kinderen die van een sportieve uitdaging houden, staat de carnavals instuif op 15 februari in de Theothorne in Dieren op het programma.

 

Al twee jaar lang bundelen Sport in Rheden , Incluzio, en de Zoomerij  hun krachten om tijdens elke vakantie gratis sportieve en culturele activiteiten aan te bieden waar alle kinderen aan kunnen deelnemen. Of ze nu nieuwe vrienden willen ontmoeten of onverwachte talenten willen ontdekken, deze vakantieactiviteiten beloven nieuwe verrassende ervaringen.

 

Hoe kun je meedoen?

Alle informatie en opgeven kan via de website Rheden Ontdekt onder het kopje 'vakantieactiviteiten': www.rhedenontdekt.nl. Nodig gerust je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen deel te nemen aan deze vakantieactiviteiten. Wacht niet te lang met inschrijven, want voor sommige activiteiten is het aantal beschikbare plekken beperkt! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Paulus via ilse.paulus@bibliotheekveluwezoom.nl of bel naar 0644294185.

 

Samen maken we de voorjaarsvakantie onvergetelijk voor alle kinderen uit de gemeente Rheden!