Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Bij KooKjes kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Daarnaast is er ook maatwerk mogelijk. Bijvoorbeeld voor kinderfeestjes, traktaties maken of andere kook-activiteiten!

Onze arrangementen:
• 1 op 1 Kinderkookcoaching: een laagdrempelige manier van kindercoaching waarbij we al coachend een (avond)maaltijd voor het hele gezin bereiden.
• Schoolmaaltijden: We begrijpen het. Het is een hele kluif om een volledige school te voorzien van een schoolmaaltijd. Wij van Kookjes ontzorgen hier volledig.
• Kookles voor kinderen: Gezellig 1 op 1 koken met de kookcoach

Elke schoolvakantie organiseren wij 2BE FIT & FOOD KIDS. Onder leiding van een personal trainer volgen de kinderen een spannend sportparcours! Snel rennen, klimmen, tijgeren en natuurlijk met elkaar samenwerken. In de pauze gaat een Kookjes kinderkookcoach samen met de kinderen Bliksemsnelle Bites maken. Een leerzaam en leuk programma waarbij de kids ook in de schoolvakanties kunnen genieten van leuke activiteiten op het gebied van sporten en samen koken.

Bedrijven, scholen en maatschappelijke instanties kunnen ook terecht bij KooKjes. De laatste jaren leren kinderen steeds meer over voeding, vooral over wat gezonde eetgewoontes zijn. Vaak wordt de basis – zelf leren koken – hierbij overgeslagen, omdat hier geen tijd meer voor is. Zonde! Want deze vaardigheden helpen kinderen...

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit
6 t/m 12 jaar